Sider

mandag 30. august 2010

For en herlig tid!

2 utrolige uker har gått siden sist, og ja modærn - det er på tide med en liten blogg-kviskring nå ;)

Hvor mye morro går det ann å ha på 14 dager?
SÅ!!! (Viser med hendene hvor mye...)
WOW det her har vært gøy! 5 absolutt supre faddere har tatt vare på oss 10 fadderbarna, og dratt oss med på både det ene og det andre. Fra rolig spillkveld, til hæla-i-taket stablingsfest. Hva som var høydepunktet for min del er jeg jammen ikke helt sikker på, det har bare vært så bra alt sammen! Men... Stablingsfesten var ett av dem ;) Putt 50 svette faddere og fadderbarn inn i en liten leilighet, og VIPS har du en konge-fest. Musikken dunka, vi dansa og kauka, og blei kjent da - ikke minst. Huska tilåme noen ansikter med dertilhørende navn dagen derpå, og det er ikke værst.

Men selvfølgelig, ingen bra fest går for seg uten en liten smule drama :P
Plutselig - ut av det blå - stormet det inn en sint mann med C.S.I. T-skjorte på og med ID-kort rundt halsen, og ropte hissig til oss på trøndersk at "Dokk har ikke hørt brann-alarmen!!!"
Flertallet av fest-deltakerne klarte vel ikke helt å ta fyr'n seriøst, før noen gikk ut på trappeavsatsen utafor blokka og så både den ene og den andre ule-bilen..
Noen få ville løpe ut hals over hode, men vi fikk beskjed om å sitte i ro, og C.S.I.mannen kom tilbake (litt roligere denne gangen) og forklarte at det hadde vært en pipebrann i blokka, fra restauranten i 1. etg. Han sa også at brannalarmen ikke hadde gått oppe der vi var, og at det ikke var noen fare fordi pipa var en brann-celle og greier...
Han lo til slutt litt av sin egen t-skjorte, ropte "Fest videre!", og ble eskortert ut av "The Roof.. The Roof... The Roof is On Fire"...:P

Pup-til-pub-runde, Linjeforenings-fest med Eureka, Quiz på Three Lions, Øl-kurs på Dahls Bryggeri... 

Det er tid for avrusning, jeg veit væffal EN lever som er gla' detta hardkjøret er over! Men en STOR TAKK til ALLE dere herlige mennesker som har vært med på å gjøre de to siste ukene til en GENIAL start på min studietid i Trondheim!!
Spesielt til Eureka, og til faddere Ida, Eirin, Oda, Andreas og Jørgen - et rungende TAKK :D Dere har gjort en kjempejobb!!

Nei, blir det bedre nå...!

1 kommentar:

  1. Høres ut som en pangstart på studietia!!
    Håper forelsningene også blir spennende og interessante :-))

    SvarSlett

Jeg blir gla' hvis du vil legge igjen en hvilkensomhelst hilsen til meg :)